VS Game Store

,

Dying Light Definitive Edition PS4/PS5

3.299,00 ден

Голем отворен свет и вие со цел да ја преживеете зомби апокалипсата користејќи паркур техники и оружја направени од првото нешто што ќе ви падне во рака. Акција наполнета со адреналин, Co-op режим со 4 играчи и графика од најновата генерација. Борбата е многу интересно направена, ќе очекувате многу крв и делови од телото на екранот, така што не е за секого. Сепак, бара многу повеќе тактичка игра отколку игрите од жанрот, затоа очекувајте секој посебен удар да ви ја изеде издржливоста, па секоја борба ќе ја завршите со комбинација на удар-и-бегај. Непријателските зомби доаѓаат во многу „вкусови“ – улиците се полни со вкочанети и бавни стандардни зомби, чии редови понекогаш вклучуваат џин со чекан од арматура, плукање од отровна зомби-мијазма или трета специјална зомби. Ако правите бучава, како на пример пукање во зомби со пиштоли, фрлање гранати, детонирање буриња со гориво или дупчење на резервоарот за кислород на зомби облечен во одело HAZMAT, ќе го привлечете вниманието на специјални испарливи зомби кои можат да трчаат, да се качуваат по вас. и, на глобално ниво, се пет пати поопасни од стандардното зомби. Забавата е загарантирана!

Категории ,

Голем отворен свет и вие со цел да ја преживеете зомби апокалипсата користејќи паркур техники и оружја направени од првото нешто што ќе ви падне во рака. Акција наполнета со адреналин, Co-op режим со 4 играчи и графика од најновата генерација. Борбата е многу интересно направена, ќе очекувате многу крв и делови од телото на екранот, така што не е за секого. Сепак, бара многу повеќе тактичка игра отколку игрите од жанрот, затоа очекувајте секој посебен удар да ви ја изеде издржливоста, па секоја борба ќе ја завршите со комбинација на удар-и-бегај. Непријателските зомби доаѓаат во многу „вкусови“ – улиците се полни со вкочанети и бавни стандардни зомби, чии редови понекогаш вклучуваат џин со чекан од арматура, плукање од отровна зомби-мијазма или трета специјална зомби. Ако правите бучава, како на пример пукање во зомби со пиштоли, фрлање гранати, детонирање буриња со гориво или дупчење на резервоарот за кислород на зомби облечен во одело HAZMAT, ќе го привлечете вниманието на специјални испарливи зомби кои можат да трчаат, да се качуваат по вас. и, на глобално ниво, се пет пати поопасни од стандардното зомби. Забавата е загарантирана!

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Dying Light Definitive Edition PS4/PS5”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Dying Light Definitive Edition PS4/PS5
3.299,00 ден