VS Game Store

LEGO Marvel’s Avengers PS4

1.999,00 ден

⏩⏩⏩ Капетан Америка, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor, Ulton, Loki, Winter Soldier, Vision, War Machine и 100 други ликови ве чекаат. Содржи над 200 ликови што може да се репродуцираат со 800 различни потези. Првото нешто што треба да се забележи, за разлика од претходните LEGO наслови, е дека овој не е толку „кубичен“ како што сме навикнати. Ќе се изненадите колку добро изгледаат Avengers.
Локациите и позадините се пореални, а фигурините се преубаво моделирани до тој степен што таквиот реализам може дури и да му пречи на некого. Хуморот е карактеристичен и на високо ниво како и во сите наслови кои доаѓаат од ова студио. Дури и тоа отсечено аудио, кое буквално е залепено на филмските сцени прикажани во играта, некако добива поинаква, смешна перспектива, некако ве тера да се смеете бидејќи така не сте ги замислувале хероите на Марвел.

Категорија

⏩⏩⏩ Капетан Америка, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor, Ulton, Loki, Winter Soldier, Vision, War Machine и 100 други ликови ве чекаат. Содржи над 200 ликови што може да се репродуцираат со 800 различни потези. Првото нешто што треба да се забележи, за разлика од претходните LEGO наслови, е дека овој не е толку „кубичен“ како што сме навикнати. Ќе се изненадите колку добро изгледаат Avengers.
Локациите и позадините се пореални, а фигурините се преубаво моделирани до тој степен што таквиот реализам може дури и да му пречи на некого. Хуморот е карактеристичен и на високо ниво како и во сите наслови кои доаѓаат од ова студио. Дури и тоа отсечено аудио, кое буквално е залепено на филмските сцени прикажани во играта, некако добива поинаква, смешна перспектива, некако ве тера да се смеете бидејќи така не сте ги замислувале хероите на Марвел.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “LEGO Marvel’s Avengers PS4”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

LEGO Marvel’s Avengers PS4
1.999,00 ден