VS Game Store

Sale!

Minecraft PlayStation 4 Edition PS4

Original price was: 2.999,00 ден.Current price is: 699,00 ден.

Опис

⏩⏩⏩ Playstation 4 издание на една од најпопуларните компјутерски игри на сите времиња.

Minecraft им нуди на играчите бескрајни пространства и неограничени можности за креативност – дали ќе изградите голема тврдина, подземен град или железница? Сè што можете да замислите е можно. Или здружете се со пријателите и на истата конзола или патувајте низ светот на Minecraft онлајн во незаборавна авантура. Мора да се купи игра за сите возрасти!

Играта нема специфични цели што играчот мора да ги заврши, со што им се овозможува сета слобода на играчите да изберат како ќе играат. Сепак, постои изборен систем на достигнувања што може да се комплетираат. Стандардно, играта се игра во прво лице, но играчите имаат опции да ја постават да се игра во трето лице. Кршење и поставување кубни блокови е она за што всушност се работи овој луд феномен на игра. Светот е направен од 3Д, главно кубни, предмети, распоредени според фиксна шема на различни површини и материјали (земја, камен, руди, вода, дрвја…). Целиот свет е поделен на биоми и преку постепено истражување можете да откриете пустини, савани, џунгли, снежни врвови, мочуришта итн. Времето во играта го следи циклусот на денот и ноќта, а еден циклус трае 20 минути во реално време.

Различни ликови, познати како „толпи“, како што се животни, жители на градот и непријателски суштества. Во текот на денот се создаваат дружељубиви ликови како свињи, крави, овци и кокошки, кои исто така може да се ловат, но не и да се открие се… По стемнување излегуваат пајаци, скелети, зомби, багаж и тие се оние кои ќе ве боли главоболка.

Онлајн играта (Multiplayer) е достапна преку серверот и им овозможува на повеќе играчи да комуницираат и да комуницираат во истиот свет. Играчите можат да постават свои сервери или да ги користат оние што ги обезбедува давателот. Операторите на серверите имаат пристап до командите на серверот, како што се поставување на време од денот или телепортирање на играчи наоколу. Тие исто така можат да постават ограничувања за корисничките имиња или IP адресите на кои им е дозволен пристап до серверот. Може да се вклучи и режим PvP (плеер против играч) кој овозможува борба од играч до играч.

Категорија

Опис

⏩⏩⏩ Playstation 4 издание на една од најпопуларните компјутерски игри на сите времиња.

Minecraft им нуди на играчите бескрајни пространства и неограничени можности за креативност – дали ќе изградите голема тврдина, подземен град или железница? Сè што можете да замислите е можно. Или здружете се со пријателите и на истата конзола или патувајте низ светот на Minecraft онлајн во незаборавна авантура. Мора да се купи игра за сите возрасти!

Играта нема специфични цели што играчот мора да ги заврши, со што им се овозможува сета слобода на играчите да изберат како ќе играат. Сепак, постои изборен систем на достигнувања што може да се комплетираат. Стандардно, играта се игра во прво лице, но играчите имаат опции да ја постават да се игра во трето лице. Кршење и поставување кубни блокови е она за што всушност се работи овој луд феномен на игра. Светот е направен од 3Д, главно кубни, предмети, распоредени според фиксна шема на различни површини и материјали (земја, камен, руди, вода, дрвја…). Целиот свет е поделен на биоми и преку постепено истражување можете да откриете пустини, савани, џунгли, снежни врвови, мочуришта итн. Времето во играта го следи циклусот на денот и ноќта, а еден циклус трае 20 минути во реално време.

Различни ликови, познати како „толпи“, како што се животни, жители на градот и непријателски суштества. Во текот на денот се создаваат дружељубиви ликови како свињи, крави, овци и кокошки, кои исто така може да се ловат, но не и да се открие се… По стемнување излегуваат пајаци, скелети, зомби, багаж и тие се оние кои ќе ве боли главоболка.

Онлајн играта (Multiplayer) е достапна преку серверот и им овозможува на повеќе играчи да комуницираат и да комуницираат во истиот свет. Играчите можат да постават свои сервери или да ги користат оние што ги обезбедува давателот. Операторите на серверите имаат пристап до командите на серверот, како што се поставување на време од денот или телепортирање на играчи наоколу. Тие исто така можат да постават ограничувања за корисничките имиња или IP адресите на кои им е дозволен пристап до серверот. Може да се вклучи и режим PvP (плеер против играч) кој овозможува борба од играч до играч.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Minecraft PlayStation 4 Edition PS4”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Minecraft PlayStation 4 Edition PS4
Original price was: 2.999,00 ден.Current price is: 699,00 ден.